STYLELIFE / Gasztronómia


Konyhapraktikák, avagy hogyan váltsunk természetes alapanyagokra?

  • 2016. március 22.

Mindannyian szeretünk kísérletezni a konyhában, vagy a felhasznált alapanyagok területén. Szeretnénk minél egészségesebben és tisztábban étkezni, aminek a legfontosabb alapját azok a hozzávalók adják, amelyek több keresgélést és odafigyelést igényelnek. Lássuk hát a finomságok színes palettáját!

olvass tovább

Édesítés természetesen

  • 2016. február 25.

A természetes édesítőszerek a mindennapi táplálékainkban is megtalálható, a természetben is előforduló anyagok. Némelyik nagyobb energiával bír, de vannak olyanok is, melyek rendkívül alacsony glikémiás indexüknek és kis szénhidrát tartalmuknak köszönhetően a legenergiaszegényebb étrendben is jól alkalmazhatók, illetve cukorbetegség esetén is bátran fogyaszthatóak. Egyre szélesebb a kör, melyet ismerünk és biztonsággal alkalmazhatunk. Igyekeztünk őket összegyűjteni nektek.

olvass tovább

A mandulaliszt 5 hihetetlen előnye

  • 2016. február 22.

Ha lisztről van szó, az ember automatikusan a búzalisztre asszociál. Ma már azonban többféle, egészségesebb lisztfajta létezik, amelyek közül egyik a mandulaliszt. Amellett, hogy finom és egészséges, megannyi előnye ismeretes, ezekről olvashattok alább!

olvass tovább