STYLELIFE / Gasztronómia


Party fasírtgolyók

  • 2016. január 24.

Nem szükséges nehéz falatokkal terhelnünk szervezetünket, a megszokott ízeket egészséges alapanyagokból is előállíthatjuk. Ilyen ez a pelyhekből, magvakból, fűszerekből készített roppanós fasírtgolyó, amely bármelyik svédasztalon, vagy hidegtálon megállja a helyét. Hétköznapokon fogyaszthatjuk köretekkel, salátákkal egyaránt.

olvass tovább

8 ok, amiért szeretjük a savanyú káposztát

  • 2016. január 23.

A savanyú káposzta a téli táplálkozás egyik fontos alapanyaga. Fehér fejes káposztából készül só hozzáadásával, tejsavas erjedéssel. Tápanyagokban gazdag, sokféle vitamin és ásványi anyag-tartalma nagymértékben hozzájárul szervezetünk egészséges működéséhez. Összegyűjtöttünk pár hasznos információt, hogy miért is érdemes rendszeresen fogyasztanunk.

olvass tovább

8 fogyasztó étel

  • 2016. január 22.

A diéták, fogyókúrák legnehezebb része, az apró csipegetések, nassolások elhagyása. Vannak azonban olyan ételek, melyek állítólag negatív kalóriatartalmúak, ugyanis olyan folyamatokat indítanak be a szervezetben, melyek több kalóriát égetnek, mint amennyit fogyasztásukkal beviszünk, és magas víztartalmuknak köszönhetően gyakorlatilag kalóriamentesek. Legközelebb, ha rád tör az éhség, ezekből az életekből válogass!

olvass tovább

Finom és nem hízlal?

  • 2016. január 20.

Folytatjuk a finom, de nem hizlaló édességek sorát. Ezzel is szeretnénk segíteni, hogy a téli fogyókúra hatékonyan kitartson akár a bikini szezonig!

olvass tovább

Téli idénynövényeinkről

  • 2016. január 19.

Sok szó esik arról, hogy fogyasszunk minél többször - naponta legalább háromszor, de inkább ötször - zöldséget és gyümölcsöt, azok közül is a legjobbak a szezonális, az adott helyen megtermő, aktuális idényben érő fajták. Beköszöntött a tél, amikor nem olyan bőséges a kínálat, de ekkor is érdemes törekedni arra, hogy minél gyakrabban kerüljenek zöldségek és gyümölcsök a tányérunkra.

olvass tovább

Karcsúsító reggelik az egészséges napindításhoz

  • 2016. január 14.

A rögtön ébredés utáni étkezés ad egy jóleső löketet az anyagcserének már a nap elején. A kulcs hozzávaló pedig a fehérje, ami csökkenti az éhségérzetet stimuláló hormonok szintjét, és energiával tölt fel. Következzenek a reggel finom és egészséges sztárjai.

olvass tovább