STYLELIFE / Gasztronómia


Ebéd ötlet: tárkonyos főzelék, parmezános fasírttal

  • 2018. október 27.

Hétvégén remek választás lehet a főzelék készítése ebédre, mi most egy zöldborsós-bébirépás változatot hoztunk, amiben a tárkony jelenti az érdekességet. A feltét ebben az esetben egy fasírt, ami a parmezántól lesz igazán különleges, és harmonikus a főzelékkel.

olvass tovább

Makkhetes beszélgetések – Csondor Kata

  • 2018. október 25.

Egy jól ismert ünnepi lemez, a 2015-ös Jazzy Dalverseny legjobb szövege, sok-sok film jól ismert és szeretett szereplőjének magyar hangja. Szerteágazó személyiség, aki egyszerre több szerepben is magabiztosan működik, és ahogyan azt gondoltuk, igazi szerelme az éneklés.

olvass tovább

Makkhetes beszélgetések - Jónás Vera

  • 2018. szeptember 28.

Amikor megbeszéltük az interjút, még nem tudtam, hogy lesz egy kis dolgom a találkozás előtt. Nem volt könnyű beszereznem a Recordert, szerencsére a Rózsavölgyiben találtam három példányt, rögtön el is hoztam magammal mindegyiket.

olvass tovább

Őszi vendégváró falat: brokkolikrémes sült kenyér - videóval

  • 2018. szeptember 25.

Ősszel az időjárásnak köszönhetően gyakran szívesebben maradunk otthon, azonban ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a közös programokról a barátainkkal. Ez az időszak legjobb arra, hogy áthívjuk a szeretteinket, és eltöltsünk egy kellemes délutánt vagy estét beszélgetéssel, amihez természetesen egy kis harapnivaló is dukál. Most egy olyan receptet hoztunk el, ami nagyon gyorsan elkészíthető, így akár váratlan helyzetekben is tökéletes vendégváró lehet.

olvass tovább

5 különböző ország, 5 különböző étel

Te is biztos, minden utazásod alkalmával szeretsz megnézni minden nevezetességet, kíváncsi vagy az adott ország kultúrájára, és persze nem utolsó sorban az ételkülönlegességeikre. Mi is imádunk megkóstolni új ízeket, úgyhogy most elhoztunk neked 5 ország, 5 helyi specialitását. Ízlelőbimbókat izzítani!

olvass tovább