STYLELIFE / Gasztronómia


Top hatású étkek

  • 2013. március 28.

Mindenki tudja, hogy melyek azok az élelmiszerek, amelyek jót tesznek a szervezetünknek, ám a legtöbb esetben nincs egyenes arányban a hatásuk az íz világukkal.

olvass tovább

Hódít a zöld dió

  • 2013. március 27.

A zöld dió egy növekvő népszerűségű, hungarikum-számba menő gasztronómiai különlegesség, amely önmagában és ételkiegészítőként is fogyasztható, s amely egyedi ízvilágával igazi kulináris élményt nyújt.

olvass tovább

Modern kuriózum: Zöld dió

  • 2013. március 19.

A diót már régóta ismerjük kívül-belül, a zöld dió és különösképp a milotai zöld dió azonban – bár a legmagasabb minőségű dióként tartják számon – most indult hódító útjára.

olvass tovább

Boldogságtorta neked és a barátoknak

  • 2013. március 03.

Bizonyára volt már részed abban a mennyei érzésben, amikor a habkönnyű mousse sütemény szinte elolvad a szádban. Nem csak a cukrászdák kiváltsága ám ez a fennkölt sütemény, te is könnyedén elkészítheted, csupán némi leleményesség és egy icipici türelem kell hozzá.

olvass tovább

Új project Budán

  • 2013. február 25.

Ami Pesten a borbárok, a romkocsmák és a kultúrbisztrók egyvelegét jelenti, az Budán összesűrűsödik egy projectben, méghozzá a Spiccprojectben.

olvass tovább

Életképek egy igaz szerelemből

  • 2013. február 12.

’’Budán lakni világnézet.’’ Budán bisztróba járni pedig életérzés. Méghozzá milyen jó érzés. Valahogy így született meg a Déryné, anno 1951, és így épült újjá immáron öt esztendeje.

olvass tovább

Hedonista isteneknek hódolunk

  • 2013. január 28.

Vannak Budapesten klassz helyek, és vannak olyanok is, amelyek kiváltképp klasszak és mi ezért nagyon szeretünk oda járni. Ilyen hely az innio is, amelynek szlogenje nem véletlenül lett: innio, ennio, elnio.

olvass tovább

Párizsi csokiálmok

  • 2013. január 28.

Az igazi édességfüggőknek a Ladurée egyet jelent a földi mennyországgal. A híres francia macaron specialista most egy csokoládébolt nyitásával borzolja a kedélyeket.

olvass tovább